Transport Management System

Am dezvoltat un soft care oferă experiența unui dispecer AI(artifical intelligence), care caută automat în platforma TIMOCOM următoarea încărcare și descărcare pe ruta deja stabilită de comanda inițială, optimizând astfel comenzile de transport în mod aproape automat. Ce poate fi mai avantajos și profitabil decât gestionarea camioanelor, șoferilor și curselor dintr-o singură platforma cu doar câteva click-uri?

Contact
Calea Borșului 2A
Oradea, Bihor 410605
Office@bngtracking.ro +40 741 88 33 64

TimoCom

Integrare cu bursa de transport TimoCom

Integrare cu bursa de transport TimoCom în platforma TMS îmbină căutarea curselor, ofertarea și planificarea lor într-un singur loc. Toate datele aferente cursei sunt preluate în mod automat de platfoma TMS de pe bursa de transport TimoCom. Parteneriatul cu ei ne permite ca procesul de căutare să fie implementat și utilizabil din platforma TMS. Acest proces câștigă timp pentru dispeceri și îmbunătățește organizarea în procesul de transport.

Acces din TMS

Cursele de pe bursa de transport TimoCom sunt vizibile și disponibile în platforma TMS.

Ofertare

Date despre mașini, saricini, rapoarte performanță, mentenanță, service, schimburi

Preluare informații

Informațiile aferente cursei ofertate și acceptate sunt preluate automat de paltforma TMS și pregătite pentru a fi atribuite șoferilor

Căutare curse

În bursa de transport sunt publicate zilnic până la 800 000 de oferte internaționale de capacități de transport și mărfuri pentru transportat de la cei peste 135 000 de utilizatori curenți din întreaga Europă.

Ofertare

Prin funcția de introducere a mărfurilor pentru transportat și fereastra acestora puteți găsi diverse tipuri de mărfuri, sau puteți aloca transporturile. Puteți indica detalii la marfa oferită, cum ar fi dimensiunea, tipul, greutatea, sursa și destinația.

Avantaje

Obțineți accesul la peste 800 000 oferte internaționale de capacități de transport și mărfuri de transportat zilnice.

Evitați cursele fără încărcături, atât de costisitoare

Optimizați gradul de exploatare al parcului auto prin introducerea în paralel a capacităților de transport libere și căutarea de mărfuri pentru transportat.

Efectuați simultan mai multe căutări, organizate logic în diverse file.

Extindeți-vă rețeaua cu ajutorul a peste 45 000 de potențiali parteneri de afaceri din întreaga Europă.

Reduceți erorile de transmitere prin utilizarea interfeței TMS.

Translate »