Transport Management System

Am dezvoltat un soft care oferă experiența unui dispecer AI(artifical intelligence), care caută automat în platforma TIMOCOM următoarea încărcare și descărcare pe ruta deja stabilită de comanda inițială, optimizând astfel comenzile de transport în mod aproape automat. Ce poate fi mai avantajos și profitabil decât gestionarea camioanelor, șoferilor și curselor dintr-o singură platforma cu doar câteva click-uri?

Contact
Calea Borșului 2A
Oradea, Bihor 410605
Office@bngtracking.ro +40 741 88 33 64

Rapoarte

Rapoarte de performanță

Este sfârșitul lunii. Te-ai săturat, pentru că începi din nou, același proces iar și iar, cu calculul fiecărui angajat și camion în mod individual, pentru a calcula salariul. Cu sistemul nostru, puteți genera rapoarte pe baza diferitelor criterii și selectarea filtrelor. Puteti stabili automat salariul in functie de performanta facuta de un dispecer, șofer sau orice alt angajat. Puteți vedea, gestiona și analiza KPI-urile (indicatorul cheie de performanță), astfel încât să puteți avea toate performanțele într-un singur document. Acest tip de rapoarte vă vor spune ce puteți face mai bine, mai rapid și eficient și, în același timp, veți avea timp de alocat pentru VOI.

Statistici

Statistici și rapoarte de performanță pentur fiecare angajat în parte sau general pentru determina cel mai mare profit produs.

Eficientizare

Toate rapoartele ajută la eficientizare modoului de lucru și la identificarea factorilor care împiedică dezvoltarea companiei dumneavoastră.

Translate »