Transport Management System

Am dezvoltat un soft care oferă experiența unui dispecer AI(artifical intelligence), care caută automat în platforma TIMOCOM următoarea încărcare și descărcare pe ruta deja stabilită de comanda inițială, optimizând astfel comenzile de transport în mod aproape automat. Ce poate fi mai avantajos și profitabil decât gestionarea camioanelor, șoferilor și curselor dintr-o singură platforma cu doar câteva click-uri?

Contact
Calea Borșului 2A
Oradea, Bihor 410605
Office@bngtracking.ro +40 741 88 33 64

Financiar

Modulul financiar

Trimiteți și primiți facturi în fiecare zi, de la expeditori, transportatori, diferiți furnizori și așa mai departe, dar nu aveți nimic organizat și automatizat. Cu soluția noastră, am legat automat comanda de facturi, construim întregul flux de lucru al finanțării pornind de la o comandă și în acest fel știm în orice moment dacă factura a fost generată, expediată clientului, plătită, sau dacă factura a ajuns la scadenta. Uneori, ai probleme cu fluxul de numerar din firma ta, deoarece unii clienti nu te-au platit in numarul de zile mentionat in factura. Ne-am concentrat să automatizăm procesul și ești anunțat când trebuie să plătești o singură factură sau trebuie să primești banii de la un client. Sistemul anunță automat și direct clientul. Începi să te gândești cât de mult timp petreci procesului de mai sus?

Facturi

Comenzile sunt sincronizate cu facturile și sunt indexate în funcție de status (platită, scadentă).

Scadențe

Fluxul de numerar este sub control, având control general asupra fiecărei facturi achitate sau neachitate. Tms va notifica fiecare schimbare de status.

Translate »