Transport Management System

Am dezvoltat un soft care oferă experiența unui dispecer AI(artifical intelligence), care caută automat în platforma TIMOCOM următoarea încărcare și descărcare pe ruta deja stabilită de comanda inițială, optimizând astfel comenzile de transport în mod aproape automat. Ce poate fi mai avantajos și profitabil decât gestionarea camioanelor, șoferilor și curselor dintr-o singură platforma cu doar câteva click-uri?

Contact
Calea Borșului 2A
Oradea, Bihor 410605
Office@bngtracking.ro +40 741 88 33 64

Documente

Status documente

Ați uitat să reînnoiți asigurarea pentru vehiculul dvs., poliția v-a oprit vehiculul și primiți amendă. Dacă este cazul, puteți evita această situație, chiar dacă vorbim despre vehicule, șoferi sau alți angajați, puteți gestiona documentele și seta data de expirare și veți ști în orice moment când un șofer trebuie să reînnoiască. permisul lui de conducere de exemplu. Puteți economisi mulți bani pe parcursul mai multor ani. Gestionarea documentelor este foarte utilă și atunci când ești manager de afaceri, planificator sau dispecer, poți să le trimiți clienților toate documentele necesare, cum ar fi CMR, asigurări și așa mai departe.

Angajați

Notificări cu privire la expirarea documentelor precum buletin, permis, ADR, medicina muncii și alte documente ale angajaților.

Gestiune

Toate documente pot fi păstrate în platfoma TMS pentru a fi cât mai ușor de trimis în momentul solicitării.

Translate »