Transport Management System

Am dezvoltat un soft care oferă experiența unui dispecer AI(artifical intelligence), care caută automat în platforma TIMOCOM următoarea încărcare și descărcare pe ruta deja stabilită de comanda inițială, optimizând astfel comenzile de transport în mod aproape automat. Ce poate fi mai avantajos și profitabil decât gestionarea camioanelor, șoferilor și curselor dintr-o singură platforma cu doar câteva click-uri?

Contact
Calea Borșului 2A
Oradea, Bihor 410605
Office@bngtracking.ro +40 741 88 33 64

Comenzi

Preluare comenzi

Chiar dacă introduceți comanda manual, sau automat prin interfață (bursa de marfă), după aceea tot procesul devine foarte ușor de gestionat.

Veți ști în orice moment, unde sunt șoferii dvs., ce rută are un camion, toate detaliile legate de locurile de încărcare și descărcare, cum ar fi codul de referință, sau dacă o semiremorcă are capacitate maximă sau nu pentru un anumit traseu pentru a maximiza profitul pentru acel traseu specific.

Veți evita pierderile de date și inconsecvențele datelor, cum ar fi documente, facturi și așa mai departe. Toate aceste date vor fi trimise automat șoferului prin SMS, puteți vedea mai multe detalii în secțiunea Comunicare cu șoferul.

Identificare cursă

Căutarea curselor pe TimoCom sau introducerea manuală a datelor în platforma TMS

Ofertare

Ofertarea cursei dorite și atribuirea statusurilor: acceptată, în așteptare, atribuită.

Translate »